Театралізований показ «Модна скриня»

hdshm3Красиво, оригінально, феєрично закінчується тиждень моди, адже вчора,30 квітня, на сцені  Хмельницької дитячої школи мистецтв учні класу «Дизайн одягу» викладача Світлани Поворознюк та класу «Моделювання та конструювання одягу» викладача Тетяни Веренінової презентували свої творчі колекції одягу.

Нестримні потоки фантазій вилилися у надзвичайні образи. Буяли розмаїття тем: українські писанки, що втілювали в собі оновлений погляд, традиції, та дух вільного народу; веселі морські глибини, почуття ; питання сучасного світу; творчість неординарних постатей, таких як Сальвадор Далі, Шерлок Холмс, і навіть такі глибокі проблеми, як трагедія всього нашого народу – голодомор 1933 року. Побачене вражає та надихає.

Надзвичайною окрасою свята стали театралізовані прологи-концепції від учнів театрального відділення викладача та режисера – постановника концерту Олени Лежанської, що об`єднали такі різні та несхожі колекції у єдиний неповторний концерт-подію, під влучною назвою «Модна скриня».

Також, за пластичну композицію, хореографію та допомогу в організаційних питаннях дякуємо учням зразкового ансамблю сучасного танцю «Фреш» та її керівнику Юлії Шенькарук.

Дякуємо всім, до нових зустрічей, нових звершень і подій!

Залишити коментар